Sponsoring

Om de opbrengst bij dit 14de dictee zo groot mogelijk te maken is er de mogelijkheid om te sponsoren. Voor u als sponsor kunt u op deze manier op een lokaal betrokken en zeer sympathieke manier invulling geven aan uw MVO-beleid en tevens werken aan uw naamsbekendheid in heel Lingewaard! Omdat wij begrijpen dat het niet voor iedere organisatie mogelijk is om als sponsor een even grote bijdrage te leveren hebben wij verschillende sponsorpakketten samengesteld. Mocht u andere ideeën of wensen hebben dan kunt u contact opnemen met Paul Vriesen (0610894887 of via email paul.vriesen@kpnplanet.nl) en kunt u de mogelijkheden bespreken.

Er zijn meerdere opties mogelijk om dit evenement te sponsoren. Zie hieronder de verschillende varianten. Meld u aan via het invulformulier hieronder. U kunt het ook schriftelijk doen of via mail.

Secretariaat Rotaryclub Lingewaard
Betreft: Veertiende Lingewaards Dictee
Dwarsdijk 38
6681 TT Bemmel

Mail: Dictee@rotarylingewaard.nl

Eventueel aanleveren van een bedrijfslogo dient uiterlijk 15 mei plaats te vinden. Logo’s die later worden aangeleverd kunnen niet meer worden verwerkt. Indien in een eerder jaar al een logo is aangeleverd, is dat dit jaar niet meer nodig.

SPONSORPAKKETTEN

Hoofdsponsor

A   Ik wil hoofdsponsor worden van het Lingewaards dictee en wil mijn naam verbinden aan dit evenement.
Ik zal wel / geen* reclame-uiting aanleveren om op te hangen bij de ingang van de zaal (bv banner of vlag). Tevens is er de mogelijkheid om 150 pennen met bedrijfslogo en/of lijntjespapier (500 vel) te leveren voor de deelnemers van het dictee. Keuze optie B t/m E zijn hierbij inbegrepen.

Kosten: € 1.000,-

Teamsponsor

B   Ik sponsor een team en lever wel / geen* shirts voor de 4 teamleden die namens mij meedoen. Inclusief opties C t/m E.

Kosten: € 260,-/ team.

Sponsoring divers

C   Mijn logo wordt na afloop van het dictee vermeld in een halve-paginagroot-artikel in het veel gelezen Gemeente Nieuws. 

Kosten: € 100,-.

D   Mijn naam wordt vermeld op de internetsite www.lingewaardsdictee.nl, waar na afloop van het dictee de uitslag en de foto’s te bekijken zijn, inclusief de foto’s van het afgelopen jaar. Ik lever wel / geen* digitaal bedrijfslogo (EPS/jpeg formaat). Na aanlevering van het logo wordt deze direct geplaatst (ook voor aanvang dictee).

Kosten: € 75,-.

E   Mijn bedrijfsnaam is zichtbaar tijdens de dicteeavond. Mijn bedrijfsnaam staat vermeld bij de volledige tekst van het dictee, die na afloop van het dictee wordt uitgedeeld.

Kosten: € 100,-.

G Mijn bedrijfsnaam hoeft niet te worden vermeld. Ik doneer eenmalig € ……..

* Invullen in het vak “Aanvulling keuze”

Keuze sponsorpakket:
 A - Hoofdsponsor B - Teamsponsoring C - Sponsoring divers D - Sponsoring divers E - Sponsoring divers F - Sponsoring divers G - Sponsoring divers

Aanvulling keuze:

Naam bedrijf:

Contactpersoon:

Adres / postbus:

Postcode en plaats:

Telefoon:

Email contactpersoon: